Het Corolla AE92 GT-S Project

Een website over mijn lopende project

Nederlandse vlag Engelse vlag

Homepage

Deze website is helemaal gewijd aan mijn project auto.

 

Hij is in 1988 zijn leven begonnen als een US-spec. Toyota Corolla AE92 GT-S.


Toyota Corolla AE92 GT-S

Maar sinds ik dit project begonnen ben is hij langzaam aan het veranderden in wat voor mij waarschijnlijk de ultieme AE92 zou zijn!

 

Vaste bezoekers van deze website zullen wellicht al opgemerkt hebben dat de website wederom wat veranderingen heeft ondergaan. Ik hoop dat dit de uitstraling van de website nog iets heeft verbeterd en dat de informatie op deze website nu nog iets eenvoudiger gevonden kan worden. Laat me maar weten wat jullie van de nieuwe site vinden!

 

Dit project is begonnen toen ik de auto in 2005 kocht, maar het einde is nog lang niet in zicht.

Maar sinds ik dit project begonnen ben heb ik een boel informatie verzameld en foto's gemaakt. Maar bovenal: Ik heb erg veel geleerd met het werken aan deze auto. En soms leerde ik het op de moeilijke manier.

Met deze website probeer ik anderen te helpen met mijn ervaringen en kunnen ze de informatie op deze website hopelijk in hun voordeel gebruiken.

Dit type auto is niet populair onder auto liefhebbers en daarmee is informatie over dit soort auto's schaars. Ik hoop dat deze website de AE92 gemeenschap een beetje kan helpen.

 

Laatst geupdate op: 03-01-2021

Ga voor een overzicht van wat er geupdate is naar de 'nieuws' pagina.

 

Maar lees alsjeblieft eerst de DISCLAIMER voordat iemand blindelings de informatie op deze website gebruikt. Deze kan gevonden worden onderaan elke pagina!

 

Je kunt de navigatiebalk een de linkerkant van elke pagina gebruiken om je weg te vinden door deze website. Je kunt op de vlaggen klikken om te wisselen tussen de Nederlandse en Engelse versie.

 

Ik hoop dat jullie plezier beleven aan deze website en mocht je het leuk vinden, kom dan vooral nog eens terug om te kijken hoe het werk aan de auto vordert.

 

Groeten,

 

Patrieck