Het Corolla AE92 GT-S Project

Een website over mijn lopende project

Nederlandse vlag Engelse vlag

Disclaimer

Uitroepteken waarschuwingsbord

Voordat er iemand klakkeloos informatie van deze website overneemt of wilt gebruiken, graag jullie aandacht voor het volgende:

 

Uiteraard heb ik mijn best gedaan om alle informatie op deze website zo juist en nauwkeurig mogelijk te houden.

Ik heb alle informatie op deze website zelf geschreven en veel van de informatie komt voort uit mijn eigen ervaringen.

ik durf best te beweren dat ik redelijk weet waar ik mee bezig ben, maar voorgaande in gedachte houdend wil ik iedereen er graag nogmaals op wijzen dat ik géén automonteur ben in welke vorm dan ook.

Ik ben vrijwel geheel autodidact en heb geen enkele opleiding of proffesionele werkervaring genoten in de automotive richting!

 

Ik kan op geen enkele wijze verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele gevolgen en/of schade na het gebruiken van informatie van deze website!

 

Het gebruik van informatie van deze website is geheel voor EIGEN RISICO!

 

Mochten er mensen zijn die twijfelen aan beweringen die ik maak op deze website of fouten tegen komen dan verzoek ik ze vriendelijk om dit aan mij kenbaar te maken. Dan kan ik dit natrekken en het indien nodig kan corrigeren voordat anderen er nadelen van ondervinden.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mijn advies voor mensen die graag zelf aan auto's willen sleutelen, maar geen greintje gevoel hebben voor techniek,  onzeker zijn, of het eigenlijk niet helemaal aan durven:

 

 Begin er dan niet aan en breng je auto naar een proffessional!

 

Gebruik je gezonde verstand bij het sleutelen aan auto's. Test altijd dat gene waar je mee bezig geweest bent voordat je de openbare weg op gaat.

Mocht je onbedoeld en zonder dat je het zelf weet iets verkeerd doen, dan speel je in sommige gevallen niet alleen met je eigen leven, maar ook met het leven van je mede weggebruikers.