Het Corolla AE92 GT-S Project

Een website over mijn lopende project

Nederlandse vlag Engelse vlag

Het interieur

Het interieur was misschien nog wel het meest versleten van de hele auto. De bekleding van de stoelen was stuk, de matten waren versleten, er zat een vreemde hoes over het stuur en alles was smerig. Het geheel maakte gewoon een wat vermoeide en versleten indruk.

 

Waar ik, toen ik de auto kocht, had gedacht om waar nodig een en ander opnieuw te laten bekleden is dat in de loop der tijd een beetje uit de hand gelopen.

Ik zal het meeste van de tijd daar in het interieur van de auto door brengen en dan mag dat natuurlijk wel een beetje aan mijn wensen voldoen.

Omdat die wensen nogal hoog liggen en ik de mogelijkheid had heeft dat geresulteerd in een hele hoop custom onderdelen die ik zelf gemaakt of aangepast heb.

 

Een nieuwe pedalen set, nieuwe pookknop, nieuwe handremhendel, aangepaste deurkaarten, een digitaal instrumentenpaneel en zelfs het dashboard heb ik niet ongemoeid gelaten en compleet aangepast.

 

Via onderstaande links kun je naar de betreffende pagina gaan en het hele verhaal lezen, samen met alle foto's die gemaakt zijn gedurende het proces.